PROVA HEMSTÄDNINNG

För bara 99 kr/timmen

Best stad service in

Stockholm

HÖG KVALITET TILL

RÄTT PRIS

SMALL


1 gång / månaden

Exkl. moms 255,2 kr/Tim

Inkl moms 319 kr /Tim

 

Medium


2 gång / månaden

Exkl. moms 247,2 kr /Tim

Inkl moms 309 kr /Tim

Large


4 eller fler gånger /månad

Exkl. moms 239,2 kr/Tim

Inkl moms 299 kr /Tim

Erbjudande

Vi städar i många olika miljöer och för många olika typer av verksamheter från kontor, butiker, skolor, trapp.

Kontorsstädning 

Kontorsstädning sköts regelbundet av en professionell städerska. Vi ser till att alla rum blir rena och fräscha så att du som spenderar din arbetsdag på denna plats kan fokusera på jobbet och inget annat.

Vi kontorsstädar hos små, mellanstora och stora företag, Städningen kan utföras alla dagar i veckan både dag- och kvällstid. Vi är flexibla och anpassar oss till kundernas behov och önskemål. När du anlitar Nhmservice får du alltid samma städpersonal och kontaktperson. Vi utför kontinuerligt kontroller på vår personal så att du som kund ska alltid vara lika nöjd med resultatet.

Butiksstädning

Vi utför all slags butiksstädning. Vi butiksstädar hos små och mellanstora företag. Städningen kan utföras alla dagar i veckan, dag- eller kvällstid, vardag som helg. Vi är flexibla och anpassar oss till kundernas behov och önskemål. Ring oss så berättar vi vad vi kan göra för just ditt företag.

Trappstädning

Genom att städa med rätt metoder bevaras ytskikten i trapphusen. Vi har kunskapen och erfarenheten som gör så att vi kan sköta om era trapphus väl. Med rätt utförd regelbunden trappstädning hålls trapporna rena och fina vilket ökar trivseln för hyresgästerna.

*Just nu erbjuder vi 50% rabatt på första städtillfället.