PROVA HEMSTÄDNINNG

För bara 99 kr/timmen

Best stad service in

Stockholm

HÖG KVALITET TILL

RÄTT PRIS

HÖG KVALITET TILL

RÄTT PRIS

Kontakta oss nu

MÅLERI

Sätt färg på din vardag via din målerifirma i Stockholm

Vi sätter färg på din tillvaro! Att blåsa nytt liv i en hel lokal eller kanske bara ett enstaka rum är enkelt. Genom att måla väggdekor i en kontorsmiljö, byta färg i hallen eller måla om sommarstugan är bara några av de få förädlingsmöjligheter vi kan hjälpa dig med!

Som ledande NHMSERVICE har vi all kunskap som krävs för att sätta ny färg på din tillvaro, då vi är experter på både färg och tapetsering. Inga projekt är för stora eller för små för oss då vi tar oss ann både hela målningar från grunden likväl som ommålningar för att fräscha upp din omgivning.

Vi är inte bara experter på material och färg utan vi kan även allt om det grundarbete som krävs för att få ett felfritt och hållbart resultat. Våra målare gör det som förväntas från en kunnig hantverkare Vi har en bred kunskap när det kommer till att arbeta fram en bra grund med hjälp av spackling eller slipning. Våra målare kan även behandla äldre väggar med hjälp av väv samt tapetsera utan luftfickor. För oss är det viktigt att kunna erbjuda allt – både enklare förädling av äldre ytor samt att kunna sätta en modern färg och form i nya fräscha omgivningar. Vi är måna om att du ska bli 100% nöjd med resultatet och arbetar därför noggrant med varje detalj.

Kontakta oss idag och  Prata med en erfaren Målare!

Kontakta oss

VAD TYCKER VÅRA KUNDER?

ättebra service. Noggranna. Väldigt punktliga. Ingenting blev skadat eller gick sönder.

Anna K

Mycket trevligt bemötande. Försökte allt för att vår flytt skulle bli så smidig som möjli.

Mariane

Vi har anlitat Er två gånger för flyttstädning i hus och lgh och jag vill ge er toppbetyg.

Aaron B