PROVA HEMSTÄDNINNG

För bara 99 kr/timmen

Best stad service in

Stockholm

HÖG KVALITET TILL

RÄTT PRIS

SERVICE

N

HM

STOCKHOLM

Om oss

Vi underlättar din vardag

NHMService i Stockholm är en städfirma som erbjuder en rad olika städtjänster till konkurrenskraftiga priser. Tack vare kvalitetstänk, noggrannhet och flexibelt arbetssätt har vi behållit samma kunder år efter år.

Vi vänder oss till både företag och privatpersoner. Företagstjänster som vi erbjuder är bland andra kontorsstädning, klinikstädning, städning av skolor och förskolor, hotellstädning och trappstädning. Till privatpersoner, som vill ha städhjälp i det egna hemmet, erbjuder vi ruttjänster som exempelvis hemstädning, flyttstädning, fönsterputsning, storstädning med mera.

Vi vet att vi har jämförelsevis låga priser, och självklart är priset viktigt för Dig som kund, men det finns även andra saker man bör titta på när man väljer städfirma, exempelvis:

Trygghet och säkerhet

  • NHMService har en ansvarsförsäkring som gäller i Ditt hem och på Ditt företag när vi städar hos Dig.
  • Vår personal har legitimation från ID06.
  • Vi har säkra nyckelrutiner, samt säker kod- och larmhantering.
  • Alla våra medarbetare är kontrollerade mot brottsregistret. Även en kreditkontroll har gjorts.

Anställningsvillkor

Samtliga våra medarbetare är anställda i vårt bolag NHMService och vi betalar alla skatter, avgifter och försäkringar, samt betalar avtalsenlig lön.

Personlig kontakt och kontinuitet

Du får en och samma medarbetare som kommer till Dig vid varje tillfälle. Du får Din egen städerska. Vi är flexibla och anpassar oss efter Dina behov. Vi städar efter Dina personliga önskemål. Tack vare att bolaget är litet finns en nära kundkontakt, som många saknar hos större företag.

Om olyckan skulle vara framme

Försäkrat, vitt, rent, tryggt! Det är vårt motto. Med detta vill vi visa att, om Du anlitar NHMService, är Ditt hem och Ditt företag i trygga händer, om något oförutsett skulle råka inträffa.

VAD TYCKER VÅRA KUNDER?

Jättetrevlig och proffsigt bemötande. Jättenöjd med både städ- och flyttjänst. Anlitar

Angelika

Väldigt proffsigt såväl bemötande som utförande

Ameer B

Mycket trevligt bemötande. Försökte allt för att vår flytt skulle bli så smidig som möjli.

Mariane