HÖG KVALITET TILL

RÄTT PRIS

KONTAKTA OSS NU

PROVA HEMSTÄDNINNG

För bara 99 kr/timmen

Best stad service in

Stockholm

HÖG KVALITET TILL

RÄTT PRIS

Stensättning

Behöver du hjälp med stensättning?

Oavsett om du är en husägare och vill göra förbättringar i din trädgård,  en stadsentreprenör för stenarbeten i centrum eller ett kommersiellt byggföretag, så tveka inte att kontakta oss för en kostnadsfri konsultation om ditt projekt. Vi använder endast högkvalitativa material och skapar estetiska och funktionella miljöer på ett effektivt och snabbt sätt.

Våra erfarna stensättare kan hjälpa dig med stensättning av gångar, garageuppfarter, gatstenssättningar stora som små, kantsten, trappor, murar, läggning av plattor, marksten, mursten, trappsten m.m…

Kvalitet

Vi  ser alltid till att tillgodose våra kunders behov och önskemål för varje enskilt byggprojekt. Våra kunder ska kunna lita på att de får rätt tjänst av god kvalité och på utsatt datum. Vi står till kundens förfogande med hög serviceanda och specialkunskap inom mark och anläggningsbranschen.

Alla medarbetares kompetens och engagemang är en av förutsättningarna för att vi ska nå våra uppsatta kvalitetsmål. Därför erbjuder vi anställda fortlöpande utbildning samt en säker och stimulerande arbetsmiljö.

VAD TYCKER VÅRA KUNDER?

Väldigt proffsigt såväl bemötande som utförande

Ameer B

ättebra service. Noggranna. Väldigt punktliga. Ingenting blev skadat eller gick sönder.

Anna K

Mycket trevligt bemötande. Försökte allt för att vår flytt skulle bli så smidig som möjli.

Mariane